Te renoveren alleenstaande woning met 3 slaapkamers, bijgebouw en tuin met landelijk uitzicht

Verkocht Wingene Ruiseledesteenweg 137
Ligging: Sint-Jan Wingene, landelijk uitzicht.
Perceel oppervlakte: 798 m2

Na een grondige renovatie kan deze woning zeker geschikt zijn voor iemand die ruimte binnen als buitenhuis belangrijk vindt,
die daarnaast graag lichtrijk woont of iemand die het bijgebouw kan gebruiken. Enkele praktische pluspunten ; Er is drijfkracht (de elektriciteit is niet conform), aardgasteller, stadswaterteller, er is ook een pompput.

Indeling:
Inkomhal met een stevige houten trap naar de eerste verdieping. Meteen links er is de lichtrijke ruime woonkamer voorzien van schouw (aardgaskachel), de keuken is afzonderlijk en er is ruimte om in de keuken te eten, bijzonder aangenaam is het uitzicht op de tuin en het mooie verzicht op de velden. Vanuit de keuken is de droge kelder bereikbaar. Ook vinden we hier het gastentoilet en de wasplaats. Vanuit de wasplaats kunnen we naar buiten, naast de woning is er een brede oprit, daardoor is het bijgebouw vlot toegankelijk. Achter en naast het bijgebouw vinden we de tuin, deze is gericht naar het ... zuid-westen daardoor geniet je de hele dag van een goede oriëntatie maar voornamelijk pik je hierdoor ook de avondzon mee.

Op de 1ste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een badkamer voorzien van ligbad en douche en enkele lavabo.
Via de badkamer kan je via een klein luik naar de bergzolder. Het dak is geïsoleerd.

Contacteer ons op 050/70 34 35 (Jolien)
Lees meer Verberg