Instapklare halfopen woning met 3 slaapkamers, 2 garages en een grote zon gerichte tuin

Verkocht Wingene Oude Bruggestraat 95
Ligging:
op wandelafstand van het centrum, nabij school, sportpark, gemeentelijk zwembad..
vlotte verbinding met E40 Beernem (12 min)

Indeling:
Binnenkomen doe je achterin de woning in een centrale inkomhal met een gastentoilet. Meteen links vinden we de knusse woonkamer met tv hoek en eetplaats, ingericht met een aardgaskachel. De keuken is voorzien van alle apparatuur, er is ruimte om in de keuken te kunnen eten. Er kan zelfs nog een bureauhoek gemaakt worden. Door de centrale inkomhal terug te passeren vinden we ook gelijkvloers de nieuwe badkamer terug. Deze is voorzien van een ruime inloopdouche en dubbele lavabo met elektrische handdoeken droger. Naastliggend is er een grote berging die tevens gebruikt wordt als wasplaats.

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers. De slaapkamers meten : 15m2, 11m2 en 11m2. Er is nog een extra ruimte voor eventueel een tweede toilet te maken (voorziening afvoer en toevoer van water is er). Verschillende hoeken onder het dak worden optimaal benut als bergzolders.

Buiten:
Een ... grote en goed georiënteerde omheinde tuin met tuinberging en een 2 ruime garages. Er is ook 1 parkeerplaats op eigen terrein.
De ene garage is toegankelijk via de Weverijstraat en voorzien van een automatische poort. De garage meet +/- 30m2. De andere garage meet +/- 38m2 en is toegankelijk via de Oude Bruggestraat, deze garage is ideaal voor fietsen, remorque, daar de poort wel wat smaller is dan standaard. Er is ook een bergzolder. Hier is er ook drijfkracht, en water. Ook vinden we hier de wasplaats terug.

Pluspunten:
+ elektriciteit is goedgekeurd (blanco keuring)
+ mooie ruime keuken (graniet werkblad)
+ nieuwe moderne badkamer
+ drijfkracht
Lees meer Verberg