Landelijk en warme Mi casa woning met 3 slaapkamers op een perceel van 659 m2

Verkocht Wingene Krekelstraat 15
Gelegen in een residentiële kindvriendelijke woonwijk nabij het centrum, op wandelafstand van een grootwarenhuis, lagere school, bakker..Je krijgt niet elke dag de kans om van een Mi Casa woning je thuis te maken, gezien er niet veel van te koop staan.
De massieve houtbouwstijl straalt gezelligheid uit door het tijdloos interieur en vormt de basis van een goed gevoel in uw woning, het is er elke dag een beetje vakantie.
Ruime parking voor 2 tot 3 wagens 1 wagen kan zelfs onder de carport. De gezellige "porch" aan de voordeur nodigt uit. We komen in een inkomhal met gastentoilet. Door de glazen deur met de typisch glasverdeling bereiken we de woonkamer, waar de indrukwekkende trap met vide op de verdieping de aandacht steelt. De woonkamer is ingedeeld in een zit(tv)hoek en een ruime eetplaats. De keuken loert om de hoek, het is er heerlijk kokkerellen op de "Falcon". De keukentafel nodigt uit om er een aperitiefje te drinken of hier kan je ook van thuis uit werken, er is ruimte genoeg om er permanent een computer te zetten. Achter de ... keuken is er nog een aparte wasplaats. Zwier de dubbele tuindeur open en je bent meteen op het het grote terras +/- 50m2. Het terras biedt schaduw op middaguur en ' s avonds geniet je van de zonsondergang, heerlijk voor die lange zomeravonden. Er is ook nog een tuinhuis. De tuin is volledig omheind. Er is een regenwaterput van 5000l. Eens op de eerste verdieping vinden we er 3 ruime slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers meten 19, 21 en 22m2. De slaapkamer van 19 m2 is ingericht met een ingebouwde dressing. In de 2 andere slaapkamers is het ook voorzien om een lavabo te plaatsen (toevoer en afvoer van water is reeds voorzien). De badkamer is ingericht met een ruime inloopdouche, lavabo en toilet. Alle sanitair is van Villeroy en Boch. De kast met legplanken is ingebouwd. Het torentje op het dak zorgt voor een zeer aangenaam, subtiel en natuurlijk lichtinval. Als de avond valt, en je komt thuis zie je een warme gloed vanbuiten af.., je bent bijna thuis. Concept: Mi Casa: Hout massief bouw
Massieve, gelamelleerde houten balken worden opgestapeld via een tand -en groefverbinding tot dragende muren en die worden in alle hoeken vast verbonden. Alles, vanaf de ruwbouw bestaat uit hout, dit zorgt voor een bijzonder aangenaam binnenklimaat, zowel in de zomer als in de winter, dit resulteert zich in een zeer gunstige EPCscore.

Wenst u een bezoek aan deze woning?
Bel ons op 050/70.34.35 (Jolien)

Lees meer Verberg