Brede verzorgde rijwoning met 3 slaapkamers, garage en grote tuin op centrumligging

Verkocht Wingene Beernemstraat 38 A
Ligging: op wandelafstand van centrumfunctie's (sport- en ontspanning, school, grootwarenhuis,..) alsook is er een vlotte verbinding met de E-40.

Indeling: inkomhal, ruime woonkamer met aardgascassette (WELL STRALER) in een witstenen schouw, aansluitend is er een veranda, deze is een verlenging van de woonkamer, je kan via het schuifraam naar het grote terras en de zon gerichte tuin. De veranda wordt net zoals de rest van de woning verwarmd met centrale verwarming. Er werd gedacht aan extra wooncomfort door de zonwering (elektrisch bediend) in de veranda. De ingerichte massieve keuken is afzonderlijk en voldoende ruim om er comfortabel in te kunnen eten. Via de keuken is er toegang naar de ruime garage/wasplaats, onder de trap is er nog een extra berging. Achter de keuken bevindt zich een toilet en een praktische koele berging. Vanhieruit kunnen we ook de tuin bereiken. In de tuin is er een ruime gemetste tuinberging en een extra houten tuinhuis. Op de 1ste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een badkamer (voorzien van een ... tweede toilet en een nieuwe inloopdouche). Via een schuiftrap is er ook nog een geïsoleerde bergzolder.

Pluspunten:
+ overal rolluiken en ramen zijn PVC
+ centrale verwarming op aardgas (recente installatie 2008 condenserende gaswandketel) HR TOP
+ De woning scoort ook goed op EPC-vlak met een score van slechts 180 kWh/m2 jaar
+ veel bergruimte (zolder, grote tuinberging, tuinhuis en garage met berghoek)
+ regenwaterput

De woning werd altijd verhuurd aan een huurprijs van 700 EUR /md staat nu leeg in afwachting van verkoop maar dit huis is ook zeker interessant als investering.

Voor meer info of bezoek: 050/70 34 35 (Jolien)
Lees meer Verberg