Half open bebouwing met 3 slaapkamers, garage, carport en grote tuin in doodlopende straat

Verkocht Wingene Lentakkerlaan 11
Ligging: gelegen in een woonwijk, in een doodlopende straat, ideaal om er te wonen voor uw opgroeiende kinderen, bovendien op wandelafstand van centrum Wingene.

Bijzonderheden: Er zijn al heel wat kosten gemaakt om deze woning een knusse en vooral energiezuinige thuis te maken!
o.a. nieuwe badkamer, nieuwe automatische poort (2014), HR ramen pvc met elektrische rolluiken (2012), nieuwe carport en overdekt terras, viesmanbrander (2014), goten in zink (2014), dak geïsoleerd, goedgekeurde elektriciteit, 14 zonnepannelen.

Indeling:
Eens we de inkomhal met afzonderlijk toilet gepasseerd zijn betreden we het hart van de woning, de woonkamer. De woonkamer is L-vormig, ideaal voor iemand die een speel- of bureauhoek wil maken.. doordat er grote raampartijen zijn is het heel lichtrijk, leuk meegenomen is het uitzicht op de straat en de gezellige houtkachel. De keuken is basis ingericht en eigenlijk aan vernieuwing toe, de grootte van deze ruimte is zeer aangenaam daardoor is het ook mogelijk om in de keuken te eten met zicht op de ... tuin. Aansluitend is de garage die tevens dienst doet als berg- en wasplaatsruimte (automatische poort). Via een achterdeur bereiken we de tuin en het overdekt terras en de buitenberging.

Op de eerste verdieping zijn er 3 grote kamers en een badkamer met toilet. 1 kamer is voorzien van een inloop dressing. Een andere kamer is ingedeeld in 2 kamers. Via een schuiftrap betreden we de grote geïsoleerde (berg)zolder.

Deze eigendom is ook geschikt als investering. De woning staat verhuurklaar volgens de wettelijke bepalingen.

Voor meer info bel ons op 050/703435 en vraag naar Jolien
Lees meer Verberg