Te renoveren alleenstaande woning met 3 slaapkamers en garage met bijgebouw op 555 m2 met zicht op de velden.

Verkocht Wingene Verlorengoedstraat 4
Gelegen in een landelijke omgeving, op 2 km van het centrum van Wingene.

Indeling: Inkomhal, met een kelder. De keuken is basis maar verzorgd ingericht. Aansluitend is er een overdekte koer met toegang naar het toilet en de garage. Boven de garage is er een ruime bergzolder. De woonkamer grenst aan de keuken en is gescheiden door een muur met een centrale schouw. (de 2 kachels zijn intussen weg). Je hebt zicht op de velden vanuit alle hoeken van het huis. In de woonkamer is er centrale verwarming (aardgasteller).

Op de eerste verdieping zijn er 3 slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers meten +/- 18m2, 12m2, 9m2. De badkamer meet +/- 5m2. Er is een bergzolder. Het dak is niet voldoende geïsoleerd (sandwich panelen).

Eens buiten is er een groot bijgebouw die gemakkelijk bereikbaar is, momenteel is dit bijgebouw ingedeeld in aparte hokken. Op de eerste verdieping is er een grote zolder.

Pluspunten:
+ aardgasteller + stadswater
+ op 2 ramen na zijn alle ramen vervangen in 2004 : PVC met rolluiken
+ gescheiden ... afvoer (proper en vuil water)

Deze woning dient grondig gerenoveerd te worden.
Wat je zeker moet weten:
Vanaf 1 januari 2022: Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u vanaf 1 januari 2022 nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting. Bespaar daardoor tot 9.560 EUR voor deze eigendom.

Meer info op:
https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel ons op 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg