Te renoveren halfopen bebouwing met grote tuin/weide en bijgebouwen grenzend aan natuurgebied

Verkocht Wingene Predikherenstraat 52
Te renoveren ruime en lichtrijke woning met 3 slaapkamers en dubbele garage van +/ 55 m2 met grote tuin/weide op 850 m2.

Gelegen in een groene omgeving, grenzend aan natuurreservaat, dus in de nabijheid van kilometerslang wandelnetwerk, op een 6 tal km vindt u het centrum van Wingene en Ruiselede. Er is in de nabijheid een bushalte. De autostrade E40 bevindt zich eveneens op een 6 tal km van de woonst.

Indeling huis: Inkomhal, met links de lichtrijke woonkamer met zicht op de velden aan de voorkant. De keuken is basis ingericht en ruim. Achter de keuken is er een bijkeuken die tevens ook dienst doet als aparte wasplaats/badkamer en berging. Ook hier vinden we het gastentoilet. Er is een kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers, (22m2, en 12m2). Via een vaste trap bereiken we de zolder, hier kan gemakkelijk een 3de kamer komen, er is alvast een velux-venster. Het dak is niet (meer) geïsoleerd.

Buiten:
Dubbele garage (+/- 55m2) met aansluitend (lage)koterijen van en totale oppervlakte van +/- 76m2
De ... tuin/weide is groot en grenst aan agrarisch waardevol gebied. Het terrein is volledig afgesloten. Naast de woning is er ook een poort (padouk hout). Parkeren kan op eigen terrein.

Pluspunten:
+ Drijfkracht
+ groot perceel in het groen grenzend aan natuurreservaat (De Gulkeputten, Bulskampveld, Vagevuurbossen, De Vorte Bossen, St. Pietersveld..)
+ ontdubbelde riolering (gescheiden proper en vuil water)
+ aardgas loopt in de straat (doch niet in de woning binnengetrokken)
+ schouw in de woonkamer is voorzien van een dubbelwandige inoxbuis (2009)
+ PVC ramen dateren van 2003, er zijn nog houten ramen van 1988 (dubbel glas)
+ vernieuwd dak en zinkwerk in 2000

De woning wordt verkocht in huidige staat waarbij er al enkele afbraakwerken gebeurd zijn zoals te zien is op de foto's.
Heden is er geen badkamer meer, geen verwarming (de mazoutketel is van 1982, de radiatoren zijn er nog maar reeds afgehaald, de mazouttank is leeg)

Wat je zeker moet weten:
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting. Bespaar daardoor tot 9.569 EUR voor deze eigendom.
Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op:
https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel ons op 050/70.34.35 (Jolien)
Lees meer Verberg