Jonge HOB met 3 slaapkamers, garage, carport en zongerichte tuin

Verkocht Wingene Bruggestraat 197 A
Energiezuinige & instapklare gezinswoning op centrale ligging met zeer vlotte verbinding met de Kortrijkse-/Bruggesteenweg.

Indeling:
Parking op eigen terrein voor een 4 tal wagens, 1 wagen kan zelfs overdekt geparkeerd worden onder de carport die tevens voorzien is van een gemakkelijk bereikbare fiets(tuin)berging.

Inkomhal voorzien van een gastentoilet en vestiaire hoek. Ruime en lichtrijke woonkamer met zicht op de tuin en een halfopen geïnstalleerde grote keuken. De keuken is aangenaam ruim, daardoor is het ook mogelijk om erin te kunnen eten; koken gebeurt op aardgas, er is zelfs een vaatwasser :-). De garage is inpandig en bijzonder geschikt als wasplaats met extra koele berging. De sectionale geïsoleerde poort is elektrisch bedienbaar. Op de eerste verdieping vinden we 3 slaapkamers terug met afmetingen 12, 14, en 15 m 2. 2 slaapkamers zijn voorzien van rolluiken. De badkamer is ingericht met een grote inloopdouche, ligbad, toilet en lavabo. Er is een extra bergzolder toegankelijk met een stevige ... plooitrap.

Extra's:
+ Zonnepannelen met certificaten ter waarde van +/- 8000 EUR
(de zonnepannelen dekken een verbruik van +/-2600 watt)
+ ventilatiesysteem type C
+ regenwaterput van 7000 L
+ bijzonder energiezuinig E 87 ( Label A)
+ rolluiken in de slaapkamers
+ goedgekeurde elektriciteit
+ gescheiden riolering
+ water ontkalker
+ zowel boven als beneden is alles met vlies behangen en geschilderd. Deze woning is werkelijk instapklaar!

Wenst u een bezoek, bel gerust naar 050 703435 (vraag naar Jolien)
Lees meer Verberg