Instapklare zeer ruime HOB met 4 slaapkamers, ingerichte tuin en garage

Verkocht Wingene Zeswegestraat 51
Ligging: Gelegen op "Zeswege", op +/- 1km van het centrum van Zwevezele en een +/- 5km van het station van Lichtervelde. Er is vlakbij een bushalte. De oprit van de E-403 vinden we op +/- 5km.

Het huis is origineel gebouwd in 2008, het huis werd te klein wegens een derde kindje en de aanbouw werd in 2015 gerealiseerd.
Daardoor heb je een bewoonbare oppervlakte van maar liefst +/- 185 m 2. Ideaal dus voor grote gezinnen.

Indeling:
Grote oprit voor een 3 tal wagens. Er is ook een inpandige garage, die is voorzien van automatische poort.
Inkomhal met vestiairehoek en gastentoilet. De woonkamer (13 m x 4 m) is lichtrijk en heel ruim. Er is overal centrale verwarming maar je kan het er heel gezellig maken, want er ook een pelletkachel nabij de tv hoek. De eetplaats sluit aan tussen de tvhoek en het bureel/speelhoek (voorzien van inbouwkasten). Tussenin vinden we de grote ingerichte keuken (5 m x 3,5 m). Je kan met gemak met een 6 tal mensen in de keuken aan tafel eten. Zowel vanuit de woonkamer als vanuit de keuken heb je ... uitzicht en toegang naar de aangelegde tuin. Maar we gaan eerst verder het huis verkennen. :-) Vanuit de keuken komen we in hal om naar de garage te gaan, tussenin zit er nog een praktische bergplaats onder de trap. De garage meet +/- 20m2. Vanuit deze hal bereiken we ook de eerste verdieping. Hier vinden we 4 slaapkamers (9m2, 11m2, 14m2 en 19m2) en een badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, lavabo en een tweede toilet. Het is ook mogelijk om onder de schuine kant een bad te plaatsen, de leidingen zijn al voorzien. Via een uitschuifbare trap bereiken we de geïsoleerde bergzolder. De tuin is rond om rond voorzien van terras, er is een deel van het terras overdekt, er is ook een tuinhuis. Op het einde van tuin is er een hoekje waar de avondzon blijft hangen. De toffe speeltoren met zandbak zal de kleine hartjes onder ons doen sneller slaan. Het poortje aan de zijkant van het huis is heel praktisch voor doorgang voor oa. fietsen, maar daardoor ben je ook zeker dat je huisdieren of kinderen niet de straat op lopen.

Extra pluspunten:
+ 18 zonnepanelen met certificaten (-+ 4300 kilowatt) door certificaten nog een tegoed van +/- 10.000 EUR - gespreid over een 8 tal jaar)
+ Er is een regenwaterput van 10.000l (nieuwe pomp)
+ in de grootste slaapkamer is er een rolluik
+ gescheiden riolering (RWA en DWA)
+ woning is +/- september 2022
+ zeer energiezuinig = label B (EPC 112)

Meer info bel gerust naar 050/703435 (Jolien)
Lees meer Verberg