Alleenstaande gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers op een landelijke rustige ligging +/- 2100m2

Verkocht Wingene Vriesestraat 2 A
Wonen te midden de velden, op de grens tussen Wingene en Ruiselede, op fiets- en wandelafstand van de bossen van Wingene, Maria Aalter, Ruiselede ...Deze locatie is een uitgelezen kans voor de natuur- en dierliefhebber door zijn ligging en de grootte van het perceel. Daarbovenop is de woning danig gebouwd dat er van alle kanten vanuit het huis zicht is op de tuin. De zon kan gemakkelijk binnen door de grote raampartijen.

De woning is klassiek dus logisch ingedeeld:
Er is meer dan voldoende parking en manoeuvreerruimte op eigen terrein, je kan zowel links als rechts op het terrein, eigenlijk best gemakkelijk voor mensen met meerdere voertuigen. Inkomhal met apart gastentoilet, ruime lichtrijke woonkamer met open haard (35m2)en zicht op zowel voor- als achtertuin. Grote keuken (18m2) met aparte wasplaats/bijkeuken. Via de keuken bereiken we de tuin via de achterdeur. Er is een vaste trap naar de verdieping (88 m²), deze is op heden niet ingericht doordat er gelijkvloers alles voorzien is. Gelijkvloers zijn er 3 slaapkamers, en en ... badkamer. De zolderruimte biedt zeker veel potentieel qua uitbreidingsmogelijkheden.
De garage is inpandig en is tevens ook de technische ruimte/wasplaats. Via de garage kunnen we ook naar de tuin.
Er is centrale verwarming in alle ruimtes (zelfs ook op zolder) op mazout, en er is ook overal dubbele beglazing. De tuin is aangelegd met een groot grasperk maar ook met een deel fruitbomen en bessenstruiken.

Pluspunten:
+ Groene ligging doch nabij woonkern St. Jan Wingene
+ Alles gelijkvloers met extra uitbreidingsmogelijkheden via de zolder (vaste trap)
+ Rolluiken in alle slaapkamers

U rekent voor de aankoop op een registratierecht van 3% te betalen op de koopprijs.
Indien u van plan zou zijn om de woning grondig te renoveren dan komt u mogelijks in aanmerking voor een registratierecht van 1%.
Kijk hieronder voor de voorwaarden : https://www.vlaanderen.be/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg