Te renoveren gelijkvloerse woning met 2 slaapkamers op +/- 600m2 gelegen in een residentiële rustige woonwijk vlakbij het centrum van Wingene.

Verkocht Wingene Kapellestraat 26 B
Uiterst geschikt voor iemand die gelijkvloers en bescheiden qua woonoppervlakte wilt wonen op centrale ligging.
Er zijn gelijkvloers nog uitbreidingsmogelijkheden. De zolder is niet geschikt om kamers van te maken.

Indeling:
Parking op eigen terrein, er is een inpandige garage met een automatische garagepoort. De voordeur zit op de zijkant van de woning, centraal in de woning. Heden is er geen gastentoilet maar het is wel mogelijk om er hier een te voorzien.
De woonkamer is lichtrijk (6,50m x 3,5m), er is een schoonsteen dus het is mogelijk om er eventueel een houtcassette te plaatsen, de woonkamer is gericht naar het zuid/zuid westen. De keuken is afzonderlijk, deze is aan vernieuwing toe. Achterliggend is er een koele berging. Op de nachthal vinden we 2 slaapkamers van (14m2) en (10m2). De badkamer bevindt zich naast de slaapkamers en is voorzien van een ligbad en een lavabo. Er is een apart gastentoilet. De garage is inpandig en voorzien van een automatische garagepoort. Met een uitschuifbare trap is de zolder bereikbaar. ... De zolder is een vooral geschikt als berging omdat er geen hoogte is. De zolder is vakkundig geïsoleerd. De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op stookolie. De ketel dateert van 2018.
Pluspunten:
+ regenwaterput + mooi centraal gelegen perceel + geen inkijk
+ tuinhuis + er zijn ook uitbreidingsmogelijkheden

U rekent voor de aankoop op een registratierecht van 3% te betalen op de koopprijs.
Indien u van plan zou zijn om de woning grondig te renoveren dan komt u mogelijks in aanmerking voor een registratierecht van 1%.
Kijk hieronder voor de voorwaarden : https://www.vlaanderen.be/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel 05070435 Jolien
Lees meer Verberg