Instapklare alleenstaande woning met 3 slaapkamers, handelspand en gelijkvloers bureau

Verkocht Wingene Heilig Sacramentstraat 13
Ligging: centrum Wingene, nabij grootwarenhuis, op wandel- & fietsafstand van andere centrumfuncties.

Deze eigendom wordt heden bewoond en tot voor kort uitgebaat als kapsalon door een gezin met 2 kinderen.
Sinds 2019 ging deze woning enkele grote renovatiewerken door, de renovatie werd gedaan met de bedoeling om hier oud te worden, daardoor is deze eigendom werkelijk instapklaar. Het gelijkvloers bureel is toegankelijk vanuit de parking maar deze ruimte ook bijzonder nuttig als huisbureau of speelkamer.

Indeling buiten:
Ruime parking voor en naast de eigendom. Er is een hoge carport, rechts van de woning die aansluit op een praktische buitenberging/garage. Links van de woning is er een tweede carport, die is iets lager maar ook voorzien van een automatisch bediende garagepoort. Aansluitend is er een extra fietsenberging/tuinhuis. De tuin is heel verzorgd en is onderhoudsvriendelijk aangelegd met verschillende knusse hoekjes. Er is privacy gegarandeerd.

Indeling binnen:
Centrale inkomhal met gastentoilet en tevens ... toegang naar de het handelspand.
Via de glazen deur bereiken we de woonkamer, waar we een gezellige zithoek/tv hoek vinden, enkele treden lager als de rest van de woonkamer, wat deze ruimte echt af maakt is dat er hier een ingebouwde houtcassette is. Die zit op de hoek, grenzend met de eetplaats, daardoor kan die voor de koele winters de woning helemaal verwarmen. De ingebouwde wandkasten en de maatgordijnen zijn goed meegenomen ;-). De keuken is open en volledig ingericht met alle toestellen, aansluitend is er een geriefelijke berging. Via de inkomhal bereiken we de traphal en de eerste verdieping, er zijn 3 slaapkamers. Er is een 4de slaapkamer, maar deze is vrij klein en eigenlijk is deze ook zeer geschikt als strijkkamer. De grootste kamer heeft eigen terras. Er is een apart toilet en een gloednieuwe badkamer, ingericht met een grote inloopdouche, bad en een dubbele lavabo met een discrete ruimte voor de wasmachine en droogkast. Er is nog een bergzolder bereikbaar met een schuiftrap vanuit een slaapkamer.

Pluspunten:
+ Goedgekeurde elektriciteit (drijfkracht)
+ Pv installatie 2019 (28 zonnepanelen twv +/- 10.000 kw.)
+ Gunstig EPC label B
+ verwarming via warmtepomp (ook airco in kapsalon en woonkamer)
+ ALU ramen met vliegramen 2020 met automatische zonwering
+ gloednieuwe badkamer 2022
+ het huis werd recent volledig wit geschilderd
+ Regenwaterput 10000L (reeds gescheiden DWA-RWA)

Wenst u meer info over deze eigendom bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg