Instapklare woning met 4 slaapkamers + loods (240 m2) met 3 paardenboxen.

Verkocht Wingene Wingenesteenweg 33
Gelegen op het bedrijventerrein Hille, nabij de N50 (Brugge-Kortrijk)
Gebied voor "ambachtelijke zone - Vlarem II " (voormalige locatie van een transportbedrijf). Ook uiterst geschikt voor een paardenliefhebber, er is een padok en 3 paardenboxen met hooizolder.

De woning werd in 2009 van kop tot teen vernieuwd en is dus instapklaar

Het woonhuis lijkt aan de straat niet groot maar niets is minder waar, de woning is maximaal uitgebouwd zodat alle woongedeeltes uitzicht hebben op de padok/tuin. Deze eigendom is gericht op actieve mensen die veel ruimte nodig hebben en houden van landelijke stijl. De keuken is onder andere voorzien van een Boretti-fornuis.
- Gelijkvloers: Inkom, 2 aparte gelijkvloerse (slaap)-kamers/burelen, lichtrijke en ruime woonkamer met zitplaats voorzien van een houtkachel, eetplaats, open keuken, toilet, inloopdouche, wasplaats en aparte berging. Kelder.
- 1ste verdiep (3 tot 4 slaapkamers mogelijk: overloop, die mits plaatsen van een tussenwand ook een slaapkamer kan worden, grote slaapkamer die nog in ... 2 slaapkamers heringedeeld kan worden, op maat gemaakte dressing, badkamer met toilet, ligbad en lavabo, slaapkamer met overdekt terras.
- 2de verdieping: geïsoleerde bergzolder toegankelijk via een schuiftrap. Er is een alarm aanwezig met

Het terrein is afgesloten met een automatische poort, en is zo goed als overal verhard met gepolierde beton.
De geïsoleerde loods meet 8 m x 30 m en is voorzien van 15.000L regenwater, boorputwater, drijfkracht (ook in de woning), olie en vet afscheider, gescheiden RWA/DWA, warm en koud water. De loods is toegankelijk met 2 poorten, de hoogste is 5 m hoog en automatisch, de poort achter aan is handmatig en 3 m hoog. In de loods zijn er 3 paardenboxen (3m x3m) met uitloopweide (padok) achterliggend is er nog een containerconstructie die nu gebruikt werd als stal voor enkele geiten en een hangbuikzwijntje. Plaats voor mesthoop, er is ook een hooizolder (20m2).

+ Gebied voor ambachtelijke bedrijven (kleine, middelgrote ondernemingen zijn hier welkom)
+ de loods is uitbreidbaar, vraag voor meer info op kantoor.
+ afgesloten terrein met een automatische poort van 5m
+ zichtlocatie.

Voor meer info bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg