Te renoveren woning met 3 slaapkamers, garage met zolder en tuin

Verkocht Wingene Varendreef 17
Gelegen in het bos, de Vorse Vijvers, grenzend aan het Vagevuurbos en het Bulskampveld.
In dit voormalig recreatiedomein wordt nu permanent gewoond, de huizen zijn er compact met de focus op de rustige ligging en de natuur.

Parking op eigen terrein, er is ook een garage met grote toegankelijke bergzolder.
Centraal is de inkomhal gelegen met het gastentoilet. De woonkamer en de keuken is 1 open ruimte ingericht met een gezellige zithoek en aansluitend een te renoveren/nieuw te bouwen veranda. De gehele woning wordt verwarmd met de pelletkachel die in de woonkamer staat. Via de keuken bereiken we de inpandige garage die tevens dienst doet als wasplaats. Gelijkvloers is er een douchekamer met lavabo. De tweede badkamer bevindt zich op de eerste verdieping ingericht met toilet, ligbad en lavabo, deze is ook aan verjonging toe. Op het 1ste verdiep zijn er ook nog 3 slaapkamers (waarvan 1 kamer met ingebouwde kasten en 2 kleinere slaapkamers ). Buiten zijn er nog extra buitenbergingen maar deze zijn toe aan een nieuwe dakbedekking ... (asbesthoudend).

Renovatieverplichting (binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D) is van toepassing op deze eigendom.

Deze woning is verhuurd voor 675 EUR per maand, de huurovereenkomst kan te allen tijde en met inachtneming van een opzeggingstermijn van 6 maanden opgezegd worden indien de koper deze eigendom zelf persoonlijk zal bewonen.

Hebt U interesse in deze woning of U wenst een bezoek?
Contacteer ons op 050/70 34 35 (Jolien)
Lees meer Verberg