Ruime statige op te frissen woning met tuin, garage en 3 slaapkamers op centrale ligging

Verkocht Wingene Hille 130
De woning is gelegen op de Hille te Zwevezele, daardoor gunstig gelegen tov centrumfuncties (school, slager, bibliotheek,..) tevens uiterst geschikt voor een groot gezin doordat er maar liefst 190m2 bewoonbare oppervlakte gemeten werd. (inclusief zolder). Het huis staat op een perceel van net geen 600m2.

Parkeren kan je op eigen terrein, ook bezoekers kunnen gemakkelijk hun wagen veilig kwijt.
Binnenkomen doen we via een ruime inkomhal. Een praktische aparte ruimte voor een vestiairehoek of plaats voor een kinderwagen. Vervolgens komen we in de knusse tv hoek die aansluit op de eetplaats. Palend hieraan is de keuken gelegen. De keuken is basis ingericht met een fornuis op gas met oven, spoelbak en dampkap. Vanuit de keuken is er ook toegang tot de kelder. Zowel vanuit de keuken als vanuit de eetplaats is er zicht op de diepe tuin. Boven zijn er 3 slaapkamers, waarvan 1 met aanpalende badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en een lavabo. Eén van de andere kamers kan nog gemakkelijk opgesplitst worden in 2 kamers, ... waardoor er in totaal 4 eigenlijk slaapkamers zouden kunnen zijn. Er is tot slot nog een vaste trap naar de geïsoleerde zolder (18cm), waardoor ook hier nog mogelijkheden zijn om een extra kamer te maken. Kortom, een woning met veel potentieel!

Verder beschikt de woning over een gemetste garage, en achteraan de tuin staat er nog een extra (tuin)berging. Opmerkelijk: buiten , aan de achterdeur is er nog een extra toilet, gemakkelijk voor uzelf als voor uw gasten tijdens een gezellige BBQ hoeven ze niet altijd allemaal naar binnen hollen.

Het EPC label scoort D, dat wilt zeggen dat u niet meteen moet voldoen aan de nieuwe renovatie verplichting.

Wenst u meer info of een bezoek bel 050703435 (Louise)
Lees meer Verberg