Instapklare én Ruime half open bebouwing met zon gerichte tuin, garage en 4 slaapkamers.

Verkocht Wingene Kaplotestraat 13
(*) Richtprijs
Ligging: Rustig wonen te midden het centrum van Wingene, school, opvang, grootwarenhuizen zijn op minder dan 1 km gelegen. Er is parking voor 3 wagens op eigen terrein.

Indeling: inkomhal met ruimte voor vestiaire, via een glazen deur betreden we de woonkamer. Deze is heel knus en huiselijk door de parketvloer en ook doordat het bureauhoekje enkele treden hoger ligt, dit zorgt ervoor dat bv. je kinderen hun huiswerk kunnen maken of knutselen in jouw buurt. De gezellige eetplaats grenst aan de keuken. Deze ruimte is ook bijzonder aangenaam om er een boek te lezen bij de houtkachel. Aansluitend vinden we de uitgeruste keuken met plaats om met een groot gezin te eten. Er is zicht op de zuid-oost gerichte tuin. Naastliggend bevindt zich de gang naar de achterdeur en de toegang naar de koele vautekelder, enkele treden hoger vinden we een extra berging die ideaal is om te gebruiken als strijkkamer, gezien de wasplaats zich daar vlak naast bevindt.

Op de eerste verdieping zijn er 4 erg grote slaapkamers en een modere ruime ... badkamer met een apart toilet. Via de 4de slaapkamer bereiken we de zolder via een mangat. Er is dus nog geen trap maar het zou wel lukken om hier een vaste trap te plaatsen zodat je de zolder ook nog een extra functie kunt geven.

Beneden zal de houten vloer uit de leefruimte nog doorgetrokken worden tot de eetplaat en keuken en ook boven komt nog een laminaten vloer in plaats van vinyl zodat de woning zo goed als volledig instapklaar zal zijn!

Pluspunten:
+ 10 zonnepannelen
+ goedgekeurde elektriciteit

(*) Een richtprijs geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.
Dit in tegenstelling tot een vraagprijs, waarbij je enkel tot een verkoop komt wanneer de vraagprijs is geboden. Daarbij zit je als het ware vast aan een plafond, wat bij een richtprijs niet zo is.

Wenst u meer info? Bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg