Half open bebouwing met inpandige garage, 3 slaapkamers en tuin gelegen in een doodlopende straat

Verkocht Wingene Breughellaan 11
Gelegen in een rustige woonwijk op wandelafstand van het centrum met meerdere centrumfuncties (school, sportpark, zwembad, ..)

Indeling: Centrale inkomhal met vestiaire nis en gastentoilet. De leefruimte voelt ruim aan door het natuurlijke lichtinval. Aansluitend vinden we de keuken met tevens zicht op de tuin, deze is voorzien van veel praktische kastenwanden maar is basis ingericht en aan vernieuwing toe.
De ruimte is vooral praktisch omdat je erin comfortabel kunt eten met je gezin. Via de keuken gaan we naar de inpandige garage met extra hoek voor wasplek, er is een zolder aanwezig (ideaal voor je tuinmeubelen of speelgoed voor in de zomer).
De oost gerichte tuin is danig diep dat je gedurende de hele dag de zon volop in de tuin hebt, er zijn hier heel wat koterijen/volières waar de eigenaar tot voor kort met veel passie voor zijn vogels zorgde. Nu kunnen ze dienen voor berging, of je kan ze ook afbreken voor iemand die graag tuiniert creëer je meteen een grotere tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 grote slaapkamers en een ... verouderde, doch ruime badkamer. De badkamer is uitgerust met een toilet, lavabo en douche. Via een schuiftrap kunnen we op de 2de bergzolder.

Deze woning dient gerenoveerd te worden maar biedt meer dan voldoende potentieel om deze woonplek om te toveren tot een gezellige thuis.
Pluspunten:
Zowel beneden als boven centrale verwarming op aardgas, de condenserende chauffageketel is recent en energiezuinig
Deze woning voldoet aan de renovatieverplichting.

Wenst u meer info of een bezoek bel 050703435 (Louise)
Lees meer Verberg