Ruime woning met 5 slaapkamers, inpandige garage en prachtige tuin

Vraagprijs: € 459 000 Wingene Nieuwstraat 7
Gelegen in het centrum van Wingene, centrumfuncties zijn allemaal op wandelafstand bereikbaar (bakker, slager, grootwarenhuis, kinderopvang, school, zwembad, sportpark,..)

Bijzonderheden:
Je kan je wagen altijd parkeren op eigen terrein, alsook is er een inpandige garage. Je kan via de garage ( 7 x 4 m ) ook in de tuin.
De woning werd gerenoveerd in 2008 en 2020 en heeft een perceeloppervlakte van 635 m2.
De bewoonbare oppervlakte van de woning bedraagt 230 m2.

Indeling: Inkomhal met verzorgd gastentoilet en bureaukamer met inbouwkasten (ook aansluiting toe- en afvoer water). Woonkamer met een op maat gemaakt tv-meubel in natuursteen met aardgasvuur. De prachtige maatkeuken met composiet werkblad (2020) is dé blikvanger. Sommigen zouden van "een veranda" spreken maar dit is een echte woonbeleving om te kunnen ontbijten of samenkomen voor een apero, ... in de "glazen woonkamer", gebouwd in 2009 met zicht op die fantastische tuin. Die tuin is zo geslaagd omdat ze nagedacht hebben over de gelaagdheid van de beplanting, ..de ... gezellige zonne- en schaduwhoekjes. Wie houdt van rust is hier aan het goede adres. In de tuin is er ook een werkplaats met zoldering die is gemakkelijk toegankelijk via/door de naastgelegen garage. De badkamer bevindt zich in de vaute boven de ruime en droge kelder. Deze is ook volledig vernieuwd in 2021 en dus instapklaar én ruim (zowel ligbad én douche).Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers (20m2, 15m2, 13m2, en 8m2). De eerste verdieping loopt door naar het atelier (of mogelijks 5de slaapkamer). Er is nog een bergzolder op de tweede verdieping, deze kan gerust nog ingericht worden als kamers. Al vragen wij ons af of dat nodig is gezien er al zo veel nuttige ruimte is,.. maar het kan, ideaal dus voor grote (nieuw samengestelde) gezinnen.

Pluspunten:
+ 20 zonnepanelen mét certificaten (nog 9 jaar)
+ Drijfkracht 3 x 400 + N
+ zolder 17 cm geïsoleerd
+ Rolluiken
+ Automatische garagepoort
+ Regenwater 10.000 L
+ Energiezuinige woning met een EPC label van C (mits eenvoudige aanpassingen kan dit gemakkelijk naar B of lager)
+ uitweg naar de tuin via de garage (gemakkelijk voor tuinonderhoud ;-))
+ deze woning voldoet aan de renovatie verplichting

Wenst u meer info of een bezoek? Bel ons 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg