Te renoveren woning grenzend aan natuurreservaat met goedgekeurde (ver)bouwvergunning

Verkocht Wingene Predikherenstraat 52
Gelegen in een groene omgeving, in de directe omgeving van De Gulkeputten, Bulskampveld, Vagevuurbossen, De Vorte Bossen, St. Pietersveld..)
dus in de nabijheid van kilometerslang wandelnetwerk, op een 6 tal km vindt u het centrum van Wingene en Ruiselede. De autostrade E40 bevindt zich eveneens op een 6 tal km van de woonst. Daardoor ideaal voor een vakantieverblijf.

Dit huis werd gekocht met de bedoeling om er iets moois van te maken, er werd enthousiast gestart met afbraakwerken maar de werken zijn niet afgewerkt. We zoeken een nieuwe eigenaar die goesting heeft om erin te vliegen. We beschikken over goedgekeurde architectenplannen, daarmee bespaar je veel tijd en geld om je (ver)bouwplannen te realiseren.

Indeling:
Parking voor en naast de eigendom voor een 2 tal wagens.
Je kan via de poort verder rijden tot aan de garage door de garage komen we in de achterliggende tuin, die door zijn grootte ook uiterst interessant is om bv. schapen, kippen, enz. te houden, of dacht je al aan en pluk/moestuin/boomgaard/... ?

Indeling huis ... volgens architectentekening:
Inkomhal/vestiaire met gastentoilet, bureau/speelhoek, met aansluitend keuken met koele berging en woonkamer met zicht op de tuin en het terras. Er is een kelder. Op de eerste verdieping zijn er 2 slaapkamers en een badkamer.
Via een vaste trap bereiken we de slaapkamer op de zolderverdieping.

Buiten: garage met aansluitend (lage)koterijen van en totale oppervlakte van +/- 76m2
De tuin/weide is groot en grenst aan agrarisch waardevol gebied. Alle asbestdaken werden reeds verwijderd.

Pluspunten:
+ Drijfkracht
+ groot perceel in het groen grenzend aan natuurreservaat (De Gulkeputten, Bulskampveld, Vagevuurbossen, De Vorte Bossen, St. Pietersveld..)
+ ontdubbelde riolering (gescheiden proper en vuil water)

Voor meer info bel ons op 050/70.34.35
Lees meer Verberg