Verzorgde open bebouwing met tuin en garage op 1388m2 in landelijke omgeving te Wingene

Verkocht Wingene Kleine Veldstraat 12 A
RICHTPRIJS

Landelijke ligging, met zicht op de kerk van St Jan, het dorp is op wandelafstand bereikbaar. Centrum Wingene situeert zich op 2 km. Deze locatie is ideaal voor de natuur- & wandel liefhebbers, nabij oa. Vagevuurbossen, voor en achteraan zicht op de velden.

Indeling: binnenkomen doen we via de ruime en lichtrijke inkomhal. Vanuit hier is toegang tot enerzijds de keuken en anderzijds de leefruimte. De leefruimte is omringd door grote glaspartijen wat zorgt voor veel natuurlijke lichtinval. Aan de leefruimte grenst de eetplaats, waar zicht is op de tuin. Naast deze ruimte is de keuken gelegen. Deze is volledig geïnstalleerd en geeft toegang tot de veranda, tevens met zicht op de tuin en ideaal gelegen om van de oriëntatie van de zon te genieten. In de veranda werd bovendien een tweede keuken geïnstalleerd waardoor het zalig 'buiten'leven is in de veranda. Verder zijn 2 slaapkamers gelegen, een badkamer met lavabo en ligbad, een technische berging met ingebouwde kasten en een apart gastentoilet.

De tuin is zeer ruim en ... discreet door de hoge beplanting en werd zo aangelegd dat er achter elke hoek iets nieuws te ontdekken valt. Naast de tuin is er ook een garage en en ruim tuinhuis aanwezig, wat zorgt voor extra opslagruimte of parkeergelegenheid. Verder is nog een tuinhuis en een afdak voor het hout van de gezellig houtkachel. Ideaal in de koude winterdagen!

! Geen renovatieverplichting !

Dankzij de landelijke ligging van de woning, geniet je van rust en privacy. De oriëntatie van de tuin zorgt ervoor dat je optimaal kunt profiteren van de zon. Het huis is ideaal voor wie op zoek is naar een gezellige woning met een ruime tuin in alle rust.
Lees meer Verberg