Te renoveren halfopen bebouwing met grote tuin en zicht op natuurgebied

Vraagprijs: € 249 000 Wingene Predikherenstraat 68
Wonen in het meest groene gedeelte van Wingene, met zicht op een beschermd natuurreservaat "De Gulkeputten" Het kan!

Gelegen in een groene omgeving, grenzend aan natuurreservaat, dus in de nabijheid van kilometerslang wandelnetwerk, op een 6 tal km vindt u het centrum van Wingene en Ruiselede. Er is in de nabijheid een bushalte. De autostrade E40 bevindt zich eveneens op een 6 tal km van de woonst.

Indeling: Inkomhal met trap naar eerste verdieping.
Keuken met zicht op de lichtrijke veranda. Palend aan de keuken is een bijkeuken gelegen en hiernaast nog de gelijkvloerse badkamer, uitgerust met een toilet, douche en lavabo. De leefruimte grenst ook aan de veranda en biedt plaats voor zowel de eetplaats als een zitruimte.
Boven zijn 3 slaapkamers, waarbij men door één slaapkamer moet om de tweede te bereiken.
Dit leent zich wel tot het creëren van een slaapkamer met ensuite badkamer en dressing!
Verder is nog een vaste trap naar de zolder waar nog een derde (of vierde slaapkamer) te maken is.

De tuin heeft een ideale ... oriëntatie waardoor het de hele dag door genieten is van de zon.
Mits verwijderen van de bijgebouwen heeft men zicht op de uitgestrekte velden, gelegen in agrarisch gebied. Puur genieten van alle rust en privacy dus!

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D).

Wat je zeker moet weten: * verlaagde registratierechten *
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie
Lees meer Verberg