Alleenstaande villa met gelijkvloerse slaapkamer en - badkamer op -+ 1100 m2

Verkocht Wingene Balgerhoekstraat 48
RICHTPRIJS (*) Gelegen in een residentiële buurt, in de rustige dorpskern van St Jan, Wingene.
Op wandelafstand van de moderne buurtschool en op fietsafstand van verschillende bossen. (Vagevuurbossen, Gulkeputten,..)

Inkomhal met inbouwkasten en een gastentoilet. De woonkamer is ruim en gezellig ingedeeld volgens een grote eetplaats met een open geïnstalleerde keuken (2010) voorzien van een bartafel en eetplaats. De tv-hoek bevindt zich in de zitput. Daardoor waan je je als het ware ín de tuin, deze plek is voorzien van een open haard en bevindt zich nabij het (huis)bureau op de mezzanine (massief eik). De nachthal op de eerste verdieping verleent toegang tot de 3 slaapkamers, waarvan één met dressing. Er is ook een extra berging die ook als slaapkamer dienst zou kunnen doen. Er is nog grote bergzolder. Achterliggend de keuken bevindt zich gelijkvloerse slaapkamer en een nieuwe badkamer (nieuw van 2018), de wasplaats en een inpandige garage met koele berging.

De tuin is netjes en onderhoudsvriendelijk aangelegd met een groot ... zongericht terras met zonneluifels. Er is een groot bijgebouw met zolder dat momenteel dienst doet als tuinberging, deze kan ook ingericht worden als studio/-zorgwoning, wellness, praktijkruimte, ...dieper in de tuin vinden we de hout stockageplaats, een moestuin, een kippenpark, een avontuurlijke boomhut, .. de carport naast de woning is 5 m breed.

Energetisch vlak: Label B
+ Dak geïsoleerd ( 2 keer 17 cm)
+ isolatiesteen + spouwen zijn geïsoleerd
+ zonnepanelen en groenestroom certificaten (twv 3,75 KW)
+ airco (woonkamers en 2 slaapkamers)

Comfortabel vlak:
+ 274m2 bewoonbare oppervlakte
+ hoogwaardige materialen
+ gelijkvloerse slaapkamer en - badkamer
+ automatische gordijnen en zonnescreens

+ drijfkracht (3 x 380V +N)
+ alarm met rookdetectie
+ 2 x 10.000 L regenwater
+ RWA / DWA reeds gescheiden
+ asbest veilig

(*) Een richtprijs geeft, zoals het woord al zegt, de juiste richting aan. De koper beslist los daarvan zelf wat hij biedt afhankelijk van zijn indruk van de woning.
Dit in tegenstelling tot een vraagprijs, waarbij je enkel tot een verkoop komt wanneer de vraagprijs is geboden. Daarbij zit je als het ware vast aan een plafond, wat bij een richtprijs niet zo is.

Wenst u een bezoek of meer info? Bel 050703435 (Jolien of Louise)
Lees meer Verberg