Buitengewoon huis met zwembad op 2.253 m2 in het bos

Onder voorbehoud Wingene Bremdreef 7
Gelegen te midden het bos "de Vorsevijvers" op de grens met Wingene - Hertsberge - Oostkamp. Bakker, slager, school en openbaar vervoer... op enkele minuten. Daarbovenop een goede bereikbaarheid naar de E-40.

Op een zonnige open plek staat dit elegant huis in massieve houtbouwstijl waar het elke dag vakantie is door het rustgevend uitzicht op de weelderige tuin, het verfrissend zwembad en het tijdloos interieur. Binnenkort kan je in alle privacy gezellige BBQ-avonden op het groot terras aan het zwembad hebben, of knus bij de sfeervolle speksteenkachel een film meepikken, een boek lezen aan de visput, je wandelschoenen aandoen en vanuit je tuin meteen de bossen intrekken...

Indeling:
Via de oprijlaan bereiken we op het eind van het perceel de woning. Er is een brede carport met bergplaats en het huis is voorzien van een groot nieuw terras en een prachtig verwarmd zwembad. De zuid-west georiënteerde tuin is heel verzorgd en onderhoudsvriendelijk aangelegd, vooraan is er een visput met een ponton.

Inkomhal met gastentoilet, ... lichtrijke woonkamer met traditionele speksteenkachel én pelletkachel. De badkamer, alsook de eerste slaapkamer is gelijkvloers, al wordt deze kamer nu gebruikt als bureau of als dressingkamer. In de badkamer is ook de wasplaats en zijn bovendien heel wat praktische inbouwkasten. De keuken is open en is ruim voldoende om in de keuken te eten. Vanuit de keuken is zicht op de heerlijke tuin. Op de eerste verdieping zijn er 3 ruime slaapkamers en een tweede badkamer met toilet en ligbad/douchevoorziening met lavabo. Vanuit de grootste slaapkamer heb je ook toegang tot het balkon met zicht over de tuin. Dé plek waar jij vanaf nu je koffie zult drinken bij het ontwaken ;-)

Pluspunten:
+ Zeer verzorgd huis met een ziel
+ Zonnepanelen: 28 (net geen 10.000 Wp)
+ Drijfkracht
+ Je kan hier permanent wonen en dus je domicilie vestigen, alsook verhuren als vakantiewoning
Lees meer Verberg