Te renoveren woning op ruim perceel (525m2) met 3 slaapkamers op centrale ligging te Wildenburg

Verkocht Wingene Gravestraat 3
Deze te renoveren woning is gelegen te Wildenburg en ligt centraal tussen vlotte verbinding naar de autosnelweg, centrum Beernem en centrum Wingene. Met op wandelafstand een lagere school, kinderopvang, frituur, bakkerij... Het bouwjaar van de woning is 1931, wat zorgt voor een charmante uitstraling en karakteristieke elementen.

Indeling:
Bij het binnenkomen in de inkomhal valt het oog meteen op de authentieke tegelvloer die behouden werd. Verder is ook de trap naar boven.
In de gezellige leefruimte vinden we een houtkachel terug, die woning verwarmd. Aanpalend is de eetplaats gelegen. Verder is nog een basis keuken terug te vinden (gasfornuis, spoelbak, oven). Achterliggend is de badkamer met ligbad, lavabo en toilet. Boven zijn 3 slaapkamers en een vaste trap naar de zolder waar mogelijkheid is tot het creëren van een vierde slaapkamer.

De tuin is georiënteerd op het zuiden, wat zorgt voor een heerlijke plek om te genieten van de zon en het buitenleven. De garage biedt voldoende ruimte voor het parkeren van een auto en extra ... opslagruimte.

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatieverplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D)
:-) Wij kunnen op uw vraag een rapport afleveren waarbij er zal omschreven zijn welke werken er moeten gebeuren om het label te laten zakken. Vraag ernaar op kantoor :-)

Wat je zeker moet weten:
-Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent (voorheen 5 procent) registratiebelasting. Ps: na de werken moet er een E-peil van maximum E60 behaald worden.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Meer info of een bezoek ter plaatse?
Contacteer ons via 050 70 34 35 (Louise) of louise@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg