Half open bebouwing met 3 slaapkamers met verzicht en zuid west oriëntatie - ALL IN prijs

Vraagprijs: € 491 678 Wingene Lavoordestraat 17 B
Gelegen in de rustige omgeving, op "Schewege”, met een prachtig uitzicht op de velden,
ideaal voor gezinnen door nabijheid van de school, ook goed gelegen voor de fiets- en wandelliefhebbers door de korte afstand naar bv. de Munkebossen in het landschapspark Bulskampveld.

Lot 2 maakt deel uit van een koppelbouw, het lot is georiënteerd met de woonkamer naar het zuid westen, daardoor geniet je van de namiddag en avondzon. Op eigen terrein kan je met 2 wagens parkeren.
Inkomhal met een gastentoilet en een lichtrijke leefruimte met een open keuken die uitkijkt op de tuin en de achterliggende velden. De garage is inpandig, er is voldoende ruimte voorzien voor een praktische wasplaats. De eerste verdieping telt drie slaapkamers, een ruime badkamer voorzien van een douche. Er is een apart toilet. De vaste trap leidt naar de zolderverdieping, die vrij kan worden ingericht naar de wensen van de bewoners. (36m²)

Een E-peil van maximaal 30 wordt bereikt dankzij vloerverwarming (lucht-water warmtepomp) en een slim ventilatiesysteem. ...
Deze ruime woning, met een nuttige woonoppervlakte van 206,05 m² inclusief zolder stralen een tijdloze hedendaagse bouwstijl en staat op een perceel van 663,95 m²
er kan nog achterliggende weidegrond bijgekocht worden.

6% BTW mogelijk - aanneming Sleutel op de deur.
Ook aankoop van enkel grond mogelijk.

De opgegeven prijs is een voorbeeldwoning, volledig afgewerkt met duurzame en kwaliteitsvolle materialen. In deze prijs zitten alle materialen, keuringen, erelonen, nutsvoorzieningen, notariskosten, constructiewaarde + BTW, grondwaarde + registratierechten enz. vervat voor een volledig afgewerkt huis. U treedt op als bouwheer en Alpha Bouwpromotie ontzorgt u; vanaf voorontwerp tot oplevering heeft u 1 aanspreekpunt. U behoudt de volledige inspraak gaande van bouwstijl, materialen en afwerking.

Voor meer info bel 050703435 (Jolien)
Lees meer Verberg