Instapklare en moderne woning met 4 slaapkamers = VRIJ BIJ AKTE

Vraagprijs: € 440 000 Wingene Beelaertsstraat 4
Gelegen in de woonwijk, op de Wulfhoek te Wingene Sint-Elooi.
Ruime halfopen woning in moderne pastorijstijl met maar liefst 200m2 bewoonbare oppervlakte.

Deze woningen zijn "woonklaar", je kan er met andere woorden intrekken als de akte verleden werd. Je hoeft niet te wachten tot ze klaar zijn met bouwen. " Gewoon je valiezen uitpakken en beginnen met je leven ;-) "

De indeling van de woning is als volgt:
Inkomhal met gastentoilet, een ruimte voor bureau/speelhoek, berging onder de trap, leefruimte met eetplaats en een open keuken voorzien van alle toestellen (handelswaarde 23.000 EUR). Naast de keuken vinden we de garage met wasplaats. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers, een familiedressing en een ruime badkamer voorzien van een ligbad en douche met dubbele lavabo. Er is een optie om een tweede badkamer te voorzien, niet nodig? Dan is een strijk/linnenkamer een leuke extra troef. Met de vaste trap bereiken we de zolder, deze kan zeker gebruikt worden als 4 de slaapkamer. Belangrijk om te weten is dat de voortuin en de ... oprit tot de eerste 6 meter is aangelegd en dat in de prijs de carport ingerekend werd.

Troeven:
+ regenwaterput 7000 L (pomp is voorzien in de put)
+ lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op het gelijkvloers en ventiloconvectoren op de verdieping. (incl tapwaterboiler)
+ zonnepanelen met een totaal piekvermogen van 2.400 Wp

Prijzen tussen 440.000 euro (lot 4) en 445.000 euro (lot 5) excl kosten.

Goed om te weten:
BEN woning = E-peil maximum 20 dankzij zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp, ideaal voor het milieu én je budget (energiebesparend). Realisatie door projectontwikkelaar Chapter George

Kijkje binnenin: https://web-player.walkly.app/lLIltNoC50OZuVCEl3ks/tcIxIOc3KzFHsPkesSf7/ww/public

Voor meer info, vraag ernaar bij ons op kantoor of via mail/telefoon 050703435!
Lees meer Verberg