Nieuwbouwproject: 3 woningen in moderne pastorijstijl te Sint-Elooi

Vraagprijs: € 399 000 Wingene Beelaertsstraat 2
Gelegen in de woonwijk, op de Wulfhoek te Wingene,
Ruime halfopen woning in moderne pastorijstijl met maar liefst 224 m2 bewoonbare oppervlakte.
(inclusief zolder en garage)

Deze woningen zijn heden casco afgewerkt, dat wilt zeggen dat je nog vrijheid hebt in het kiezen van de materialen van de vloeren, de keuken, de badkamer,... De woningen zullen ook op een korte termijn beschikbaar zijn gezien de werken binnen uitgevoerd moeten worden en de aannemer niet meer afhankelijk is van weerverlet.

De indeling van de woning is als volgt:
Inkomhal met gastentoilet, een ruimte voor bureau/speelhoek, berging onder de trap, leefruimte met eetplaats en een open keuken voorzien van alle toestellen. Naast de keuken vinden we de garage met wasplaats. Op het verdiep zijn er 3 slaapkamers en een familiedressing, de slaapkamers meten respectievelijk 16 m 2, 14 m2 en 12 m2 en een ruime badkamer voorzien van een ligbad en douche met dubbele lavabo. Er is een optie om een tweede badkamer te voorzien, niet nodig? Dan is een strijk/linnenkamer ... een leuke extra troef. Met de vaste trap bereiken we de zolder, deze kan zeker gebruikt worden als 4 de slaapkamer. Belangrijk om te weten is dat de voortuin en de oprit tot de eerste 6 meter is aangelegd. De keuken en de vloerafwerking van de slaapkamers zitten niet vervat in de prijs.

Troeven:
+ regenwaterput 7000 L (pomp is voorzien in de put)
+ lucht/water warmtepomp met vloerverwarming op het gelijkvloers en ventiloconvectoren op de verdieping. (incl tapwaterboiler)

Prijzen tussen 399.000 euro en 439.000 euro (excl kosten).
Goed om te weten:
BEN woning = E-peil maximum 20 dankzij zonnepanelen, vloerverwarming en een lucht-water warmtepomp, ideaal voor het milieu én je budget (energiebesparend). Realisatie door projectontwikkelaar Chapter George

Kijkje binnenin: https://web-player.walkly.app/lLIltNoC50OZuVCEl3ks/tcIxIOc3KzFHsPkesSf7/ww/public

Voor meer info, vraag ernaar bij ons op kantoor of via mail/telefoon 050703435!
Lees meer Verberg