Te renoveren huis met 5 slaapkamers en magazijnen op 3370m2

Verkocht Zwevezele Hille 10
*** IN OPTIE *** Te renoveren huis met 5 slaapkamers en magazijnen op een terrein van 3a 770ca. De magazijnen beslaan een oppervlakte van 2000m2.
Dit terrein is gelegen in woongebied. Deze site is daarom ook perfect voor projectgrond. (nieuwbouw woonhuizen). Achteraan het terrein is er een tweede uitweg.

20-tal jaar geleden werden deze gebouwen gebruikt als Lipcas pannekoekenfabriek. Iemand die op zoek is naar een grote gezinswoning met bureau's en magazijnen is aan het juiste adres. De centrale poort meet in de hoogte 4,10m en is 4m breed.

De woning dateert van 1957. Op het gelijkvloers is er een bureau en een grote slaapkamer met aansluitend badkamer. Keuken en veranda. Vanuit de keuken kan je in de magazijnen en in de bureaus. Op de eerste verdieping zijn er 4 slaapkamers en een toilet. Vaste trap naar de zolder. Droge kelder.

Pluspunten:
- aardgas verwarming - centrale verwarming
- grotendeels dubbele beglazing pvc
- veel parkeermogelijkheden
- Unieke vastgoedbelegging, het terrein is gelegen in woongebied en ... volgens het RUP mag u nieuwe entiteiten bouwen hetzij huizen hetzij appartementenLees meer Verberg