Ruime gerenoveerde herenwoning met 3 slaapkamers, tuin en dubbele garage.

Verkocht Zwevezele Pastorijstraat 18
Ruime instapklare herenwoning in het centrum van Zwevezele, deze eigendom beschikt over grote volumes, een zon-gericht tuin/terras en een dubbele garage.

Bezoek deze woning nu ook virtueel! https://roundme.com/tour/275206/view/846326

Op het gelijkvloers vinden we een ruime inkomhal met verder op de hal een afzonderlijk toilet. En een grote droge kelder.
Ruime woonkamer met zit- en eethoek. In deze leefruimte is het gezellig vertoeven dankzij de gashaard en zicht op de tuin. Aansluitend is er een bureel/speelkamer die keurig verscholen zit achter een dubbele glazen deur. De keuken is volledig uitgerust (vaatwas, oven) met daarbij een grote geriefelijke berging (wasplaats). Toegang tot het terras via de keuken en de woonkamer. Er is een gelijkvloerse badkamer voorzien van ligbad.

Op het 1 ste verdiep vinden we 3 ruime slaapkamers terug waarvan 1 met op maat gemaakte dressing. Prachtige ruime badkamer met inloopdouche, dubbele lavabo en hangtoilet.

Het 2de verdiep bereiken we met een vaste trap, daar vinden we een grote ... grote zolder die nog ingericht kan worden tot kamers.

De tuin is gezellig ingericht met minimum aan onderhoud en volledige privacy (geen inkijk), er zijn leuke hoekjes, aperitieven kan in lager gelegen zithoek, met bijhorende gemetste bbq.

Er is een dubbele garage met 2 afzonderlijke sectionale poorten en een achterdeur. Een grote zolder boven de garage alsook een douche en toilet. Via de achterdeur bereik je een ruime publieke parking in de Tramstraat.

Pluspunten:
- mogelijks nog aan te kopen onder klein beschrijf
- goed gekeurde elektriciteit
- aluminium schrijnwerk (dubbel glas)
- overal rolluiken (automatisch gelijkvloers)
- alarm
- zolder geïsoleerd
- regenwaterput
- instapklaar!

Interesse? Bel Jolien om deze karaktervolle woning te bezoeken 0472/35.27.23 (jolien@vastgoedwanneyn.be)
Lees meer Verberg