Instapklare alleenstaande woning met 3 slaapkamers en subliem uitzicht op de velden

Verkocht Zwevezele Ricksteenweg 32
Ligging:
Op 10 min van de E-403, op 7 km van station van Lichtervelde. Op amper 1,3 km van de markt van Zwevezele.

Bijzonderheden:
Hele mooie groene ligging, met prachtige ver zichten, te midden de velden, met optimale zon oriëntatie.
Goedgekeurde elektriciteit tot 2044.
Ideaal voor iemand die 2 slaapkamers en 1 badkamer gelijkvloers wilt, uitbreidingsmogelijkheden via een vaste trap naar de zolder (80m2) waar er nu ook een 3de slaapkamer is.

De woning werd in 1989 gebouwd en is heel goed onderhouden en instapklaar. De eigendom is in agrarisch gebied gelegen en staat op een terrein van +/- 930m2.
(Exacte uitmeting dient nog te gebeuren door een landmeter)

Indeling:
Inkomhal met gastentoilet en toegang naar de woonkamer die uitgerust is met een houtcassette. Wat meteen opvalt is de openheid en lichtinval, mooi uitzicht op de tuin met toegang via het schuifraam naar het zuid-west
gericht terras. Aansluitend is de geïnstalleerde keuken, er is ruimte genoeg om met het gezin in de keuken te eten. Via het sas is er ... toegang naar buiten en een eerste berging (2m2), vlakbij is er een tweede berging ( 8m2).
De nachthall is voorzien van inbouwkasten en biedt toegang (met een vaste trap) naar de geïsoleerde zolder (80 m2) waar er de eerste slaapkamer is (30m2). Er zijn ook 2 gelijkvloerse slaapkamers die elk 11m2 en 13m2 meten en zich naast de badkamer (uitgerust met ligbad en toilet) bevinden. De garage is ruim en meet 27m2, deze is bereikbaar vanuit de woning en sluit aan op de wasplaats/bijkeuken (11m3). Via de achterdeur of via de automatische toegangspoort bereiken we de tuin. De tuin geeft je een prachtig uitzicht en alle privacy. Er is een tuinberging van 15m2 en er is aansluitend een afdak waar de houtblokken droog liggen.

Pluspunten:
- stadswater + 2 regenwaterputten van 10.000L
- overal PVC rolluiken
- goedgekeurde elektriciteit tot 2044

Voor meer info of een bezoek ter plaatse bel ons : 050 / 70.34.35
Lees meer Verberg