Alleenstaande gelijkvloerse woning in de sprookjesdreef

Verkocht Zwevezele Sprookjesdreef 8
Ligging: op enkele meters van het bos, heel rustig gelegen en doch vlot richting Brugge/De Kust.

Bijzonderheden: Uiterst geschikt voor mensen die gelijkvloers willen wonen en houden van groen en de natuur.
Er is zicht op achterliggende weide vanuit de woning en de tuin. De woning is uitbreidbaar.

Indeling buiten
Netjes aangelegde oprit met vernieuwd terras, een oude magnolia en enkele fruitbomen met extra struikgewas maken de tuin volwassen en knus. Er is een afzonderlijke garage (7 x 3 m) met extra berging op de eerste verdieping. Er is ook een inpandige garage die ook bereikbaar is via een automatisch bediende poort. Achterin de tuin zijn er nog volières en een gemetst tuinhuis.

Indeling huis:
Inkomhal met vestiaire kast en toegang naar de woonkamer en de 2 slaapkamers.
De woonkamer is ruim (6 m x 4,5 m) en lichtrijk, er is een houtcassette en een vloer in natuursteen, zowel in de hal, de keuken en de woonkamer. Vanuit de woonkamer en de keuken heb je zicht op de tuin en de achterliggende weide. De keuken is groot, je ... kan in de keuken eten met een 6 tal personen. De keuken is volledig ingericht met oa. frigo, vaatwas,.. praktisch is de koele kelder en de aansluitende berging en wasplaats. Het toilet bevindt zich in de berging. (gemakkelijk voor als je buiten bent ;-)) Aansluitend de wasplaats is er een inpandige garage met automatisch bediende garagepoort. Vanuit de keuken kunnen we de nachthal bereiken, deze is voorzien van een grote dubbele inbouwkast. In de nachthal vinden we de gelijkvloerse badkamer, deze is voorzien van een grote inloopdouche, lavabo en een tweede toilet. De slaapkamers meten respectievelijk 13m2 en 14m2, de grootste slaapkamer is tevens voorzien van een rij inbouwkasten. De zolder is bereikbaar via det mangat boven de kelder. De zolder wordt heden gebruikt als stockageruimte en is bereikbaar met een schuiftrap. De vloerplaat is van 13cm dikke beton.

Pluspunten:
+ prachtige ligging voor een huis met veel mogelijkheden!
+ reeds gescheiden RWA/DWA

Deze woning dateert origineel van begin jaren 60, ze werd bewoond door een gezin met 3 kinderen, begin de jaren 90 onderging deze woning een renovatie waarbij de badkamer en de keuken werden vergroot en gemoderniseerd. Sommige ramen hebben nog enkele beglazing en het dak is niet geïsoleerd.

Voor meer info bel 050703435 (Jolien)


Lees meer Verberg