Te renoveren karaktervolle vrijstaande woning op perceel van 923m2 in doodlopende straat

Verkocht Zwevezele Eikenhof 4
Dit huis was de thuis van een groot gezin en werd gebouwd begin de jaren 1950. Het huis is verzorgd doch dient het huis gerenoveerd te worden vooral naar energiezuinigheid en modern comfort.

Het gelijkvloers bureel is bijzonder praktisch en bevindt zich in de inkomhal, onder de trap is er een kelder, deze bevindt zich naast de keuken waar meteen het zicht op de grote zongerichte tuin opvalt. De keuken is op heden basis ingericht maar biedt ook hier tal van mogelijkheden. Palend aan de keuken is de leef- en eetruimte terug te vinden. Deze is uitgerust met een gaskachel en heeft tevens ook rechtstreeks contact met het grote terras en de ruime tuin! Achter de keuken is de gelijkvloerse badkamer met apart gastentoilet terug te vinden. Wat verder zijn nog wat kotterijen terug te vinden, ideaal als extra berging of stockage!
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en tot slot is er nog een ruime bergzolder.

Buiten vinden we nog een aparte gemetste garage met automatische poort terug. In de tuin rondom de woning is het op elk moment ... van de dag heerlijk vertoeven in de zon en alle rust!

De woning wordt verwarmd met centrale verwarming op gas en er zijn overal rolluiken voorzien.

Voor de woning geldt een renovatieverplichting, wat wil zeggen dat er binnen de 5 jaar een minimum EPC-label D van toepassing is op deze eigendom.

Bent u op zoek naar een woning die nog volledig naar eigen smaak ingericht kan worden maar wel voldoende ruimte biedt op een topligging? Dan is deze woning zeker iets voor u!

Wenst u een bezoek ter plaatse of meer info?
Contacteer ons dan gerust via
050 70 34 35
louise@vastgoedwm.be
Lees meer Verberg