Energiezuinige open bebouwing met 3 slaapkamers in een doodlopende straat.

Verkocht Zwevezele Baron De Boesinghestraat 14
Deze eigendom is direct beschikbaar

Gelegen op wandelafstand van het centrum van Zwevezele. Vlotte verbinding met de autostrade E-403 (op en afrit - Voerman), op de grens met de Lichtervelde.

De woning staat op een perceel van 500 m2 het is een hoekperceel daardoor krijg je op alle momenten van de dag veel zonlicht inval. Er is parking op eigen terrein, 2 plaatsen naast elkaar onder de brede carport. De inpandige garage wordt vandaag meer als berging en wasplaats gebruikt, maar is zeker groot genoeg om je wagen in te parkeren.

Indeling: Inkomhal met vestiaire hoek en verzorgd gastentoilet. Binnenkomen doen we via de glazen deur. We hebben uitzicht vanuit de zit- en eethoek op de tuin en het groot terras maar ook op de ver uitgestrekte velden. De keuken is volledig ingericht en bevindt zich vlak naast de berging/garage en achterdeur. Je kan gemakkelijk met een 4-tal personen eten in de keuken. Fijn is ook het schuifvenster naar het groot terras met bijhorende vliegramen. Op de eerste verdieping vinden we een badkamer ... ingericht met ligbad én douche, dubbele lavabo en apart toilet. Er zijn 3 ruime slaapkamers die voorzien zijn van manuele rolluiken. In de tuin is er een praktische en verrassend ruime geïsoleerde tuinberging. Er is ook een poortje aan de zijkant, gemakkelijk voor iemand die bijvoorbeeld graag gaat fietsen. In de tuin zijn er verschillende leuke plekken waar je de zon en de schaduw kunt opzoeken.

Pluspunten
+ instapklaar (Op de meeste plaatsen vliesbehang)
+ ideale gezinswoning
+ Zeer gunstige EPC-waarde van 85 (label A)
+ zolder werd geïsoleerd in 2021
+ 16 zonnepanelen (5000 watt)
+ regenwaterput van 10.000 L
+ rolluiken in de slaapkamers
+ elektriciteitsrapport goedgekeurd

Wens je meer info of een bezoek? Bel 050703435 (Jolien/Louise)
Lees meer Verberg