Te renoveren 'Pipi Langkous'-woning met 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 185 000 Zwevezele Zeswegestraat 40
Gelegen op "Zeswege" te Zwevezele, op de grens met Lichtervelde en op ongeveer 1 km van het centrum van Zwevezele Wingene. Het station van Lichtervelde en de op en afrit van de E-403 (Voerman) ligt op een 5 tal km.

Bijzonderheden: Een woning waarvan je er geen 2 dezelfde vindt, ontdek deze woning met veel "Villa Kakelbont" allure. Deze woning komt in aanmerking voor verlaagde registratierechten, meer info op kantoor

Inkomhal met toegang naar de lichtrijke woonkamer, deze ruimte meet 4 * 8m en is voorzien van een schouw. De keuken is sober maar ruim en ligt naast de bijkeuken/wasplaats en kelder. Er is een veranda. Deze is echter wel beter af te breken om zo terug te integreren in het huis om zo het contact met de tuin te maximaliseren. Op de eerste verdieping zijn er 3 hele grote slaapkamers (respectievelijk meten ze 20 m2, 16 m2 en 12 m2) en een badkamer voorzien van een ligbad, toilet en lavabo. Met een schuiftrap bereiken we de ruime bergzolder.

Pluspunten:
Beton tussenverdieping
Boorput + ringput
Drijfkracht
Goede ... dakconstructie

De woning heeft een EPC-waarde energielabel F, de renovatie verplichting is hier van toepassing (binnen de 5jaar naar label D), wij beschikken over een simulatie rapport waarbij er aangegeven wordt welke werken er dienen te gebeuren om het huis naar label D te brengen)

Wat je zeker moet weten: * verlaagde registratierechten *
Bij een ingrijpende energetische renovatie of sloop en herbouw van de enige eigen woning betaalt u nog maar 1 procent registratiebelasting.
Meer info op: https://www.vlaanderen.be/het-verkooprecht-bij-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning/aanvullend-verlaagd-tarief-voor-de-aankoop-van-de-enige-eigen-woning-met-verbintenis-tot-ingrijpende-energetische-renovatie

Voor meer info bel 050703435 (Jolien/Louise)

Lees meer Verberg