Gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin in het centrum van Zwevezele

Vraagprijs: € 295 000 Zwevezele Schoolstraat 43
Deze mooie gerenoveerde woning met 3 slaapkamers en tuin is gelegen in het centrum van Zwevezele en op wandelafstand van de markt met alle winkels, scholen en voorzieningen op een boogscheut!

Indeling: Binnenkomen doen we in de aparte inkomhal met rechtstreekse toegang naar tuin of voorplaats. Vervolgens komen we binnen in de voorplaats die dienst doet al ruimte leefruimte. Palend aan de leefruimte vinden we de open keuken met eetplaats. De keuken werd uitgerust met alle nodige toestellen die het hedendaags comfort bieden: ingebouwde frigo, kookplaat met dampkap, oven... Hierachter is de wasplaats met toilet gelegen. Vanuit de eetplaats is enerzijds via de wenteltrap toegang tot een apart eerste verdiep met 2 kamers. Vanuit de keuken is anderzijds via de rechte trap toegang tot het andere gedeelte van de eerste verdieping met badkamer en 2 extra slaapkamers. De badkamer is uitgerust met een ligbad, douche, dubbele lavabo en tweede toilet.
Tot slot is er nog toegang tot de zolder met vaste zoldertrap en zit onder de rechte trap ook ... nog een trap naar de kelder.
De tuin is zuidgericht, waardoor het de hele dag door zalig genieten is van de zon. Er is een verhard terras, alsook een diepe en ruime tuin met voldoende tuinberging.

De woning wordt momenteel verhuurd voor 765 euro/maand, wat van de woning ook een interessante investering maakt!
+: Er is geen renovatieverplichting en een conforme elektrische keuring.

Contacteer ons snel voor meer info of een bezoek ter plaatse via louise@vastgoedwm.be of 050 96 02 44!
Lees meer Verberg