Op te knappen woning gelegen in Knesselare met 3 slaapkamers

Vraagprijs: € 199 000 Knesselare Knokseweg 34
Deze op te knappen woning is gelegen in Knesselare. Maak van dit huis opnieuw een pareltje.

Je komt de living binnen via de dubbele deur, je waant je onmiddellijk in een gezellige living die door middel van een haard verdeeld is in een zitgedeelte en een eetgedeelte. Daarnaast heb je de keuken. Er is ook een gelijkvloerse slaapkamer voorzien met een badkamer (douche, lavabo). Voor mensen die liever geen trap nemen, hier is het perfect mogelijk om op het gelijkvloers te leven!

Er is een veranda waar je een mooi zicht op uw tuin hebt. De tuin is volledig afgesloten, wat praktisch is als je kinderen of huisdieren hebt. Buiten is er ook een aparte garage voorzien, voor de garage is er een lange oprit waar er zeker plaats is voor enkele auto's te plaatsen.
Boven bevinden er zich 2 slaapkamers en een zolderruimte (eventueel mogelijkheid om uit te breiden voor een extra kamer), op de bovenverdieping is er overal enkel glas.

Beneden is er dubbel glas voorzien in de living. De andere ruimtes zijn voorzien van enkel glas.

Dit ... pand is ook gelegen op een goede locatie met een zeer goede bereikbaarheid naar Aalter en Maldegem! U staat op +/- 10 min aan de oprit van de E40 in Aalter.

Bent u geïnteresseerd in dit pand? Aarzel dan niet om ons te contacteren op het nummer 050/70 34 35


Lees meer Verberg